top of page

Wat is Yoga?

Yoga is eigenlijk wat jij er zelf van maakt. Officieel betekent yoga eenwording. Is yoga daarom zweverig? Dat kan, maar hoeft niet. Het kan ontspannend en inspannend zijn, je kunt er krachtig en rustig van worden, loom en energiek.

 

Het belangrijkste bij yoga is dat je uit je hoofd gaat en in je lichaam. Dat doen we aan de hand van je adem te verbinden met specifieke yogahoudingen. Je krijgt opties, dus zowel de beginner als de gevorderde yogi komen aan hun trekken. En onthoud: yoga gaat nooit over prestatie.

Meditatie, Ontspanning, Ademhaling, Yoga

Yoga is een mooie manier is om weer verbinding te maken met je hele lichaam in plaats van alleen met je hoofd.

WAT MIJN DEELNEMERS ZEGGEN

Yoga met Teuni is de perfecte plek voor als je kleinschalige yogalessen zoekt. Teuni is een competente, rustige docente die weet wat je nodig hebt. Daarnaast is ze een zacht en open persoon met een hele fijne stem. Ik kom na mijn les altijd helemaal zen thuis, en dankzij haar lessen kan ik ook de rest van de week wat zachtaardiger voor mijzelf zijn.

 

Wat ik fijn vind is dat er écht persoonlijke aandacht is. Teuni kent je bij naam en houdt rekening met je lichaam. Doordat de les met een klein groepje is, kun je echt in het hier en nu zijn. Teuni lijkt goed te zien waar je grenzen liggen en voelt aan wat je nodig hebt.

 

Een plek voor een portie selfcare, een cadeautje voor jezelf.

Eva

Waarom Yoga?

Als je beter in contact staat met je lichaam, voel je beter wat je nodig hebt. Van hoofd naar hart. Soms komt je tijdens een yogales pas achter hoe moe je bent of hoe vast je schouders zitten. Dat is inchecken. Dat is even stilstaan, observeren en niet meteen een oplossing bedenken. Dat noemen we het NU.

Wat levert Yoga op?

De meeste mensen die aan yoga doen, zullen hierop antwoorden: ontspanning. De bijvangst die je er gratis bijkrijgt, is dat yoga je soepel houdt, dat het zorgt voor krachtige houdingsspieren en soms afname van bepaalde fysieke klachten, zoals rugpijn.

 

Wat yogi’s van Yoga met Teuni nog meer noemen:

✔  Ontspanning

  Minder stress

  Minder rugpijn

  Soepele spieren

  Krachtige spieren

✔  Moment voor mezelf

✔  Uit mijn hoofd komen

✔  Zachter voor mezelf zijn

Yoga Class
bottom of page